<tbody id="k82sc"></tbody>
<strong id="k82sc"></strong>
  • <object id="k82sc"></object>
  • <object id="k82sc"><label id="k82sc"></label></object>

    SND Buyer’s Shop, China by Various Associates

    The central-axis layout, church-like architectural form, central “milestone”

    Project Specs

    Design Firm:
    Location:

    感谢 万社设计 予gooood分享以下内容。更多关于他们:Various Associates on gooood
    Appreciation towards Various Associates  for providing the following description:

    设计团队从建筑维度思考,使店铺成为探索身体和空间之间关系的媒介。在简约纯粹的空间界面,运用中轴线的布局,将具象征意义的“里程碑”置于中心点上。同时,“里程碑”的设计概念寓意SND迈向国际代表性买手店之列的新起点,教堂式的建筑形制契合其“在个性与趋势中找到平衡”的品牌信仰,两边的开放式陈列区形似广场。通过独特的布局方式使客户具有清晰的行驶动线且在行走过程中能看到完整的商品陈列,方便顾客挑选及对比商品。设计方案则根据场地的自身狭长的特点并结合品牌对艺术、行为、展示多方面的功能需求。无论从店铺外的任意一个角度往里看, 空间的层次感与材质的碰撞都成为一道路过的风景。

    ▼店铺展示区域概览: 中轴线的布局和教堂式的建筑形制,overview of the display area: the central-axis layout and church-like architectural form

    From the architectural dimension, the store is designed to be a medium where customers can explore the relation between body and space. The layout is pure and simple, with a symbolic “milestone” placed at the center right on the central-axis. The “milestone” holds an obvious implication – a new starting point for SND to move towards an internationally representative buyer’s shop. In addition, the church-like architectural form serve as an embodiment of SND’s brand belief, which is to strike a balance between keeping the brand personality and catching on the fashion trends. The open display area on both sides resembles a square. Through its unique layout, customers can know clearly the routes and can view every product in display while walking, offering them a chance to select and compare goods easily. The design team had not only take into consideration the site’s own narrow and linear char-acteristics, but also the brand’s functional requirements for art, behavior, and display. Seen from any angle outside the shop, its hierarchical layout and the texture of materials have enabled the shop to be a memorable landscape for any passers-by.

    ▼商场店铺外观及入口,exterior and entrance in the mall

    ▼店铺入口空间-悬挂构造的衣杆使衣服自然摆动,在灯带的晕映下形成飘动的影子,entrance space-the clothes swing naturally on the clothes rails, forming dangling shadows under the illuminating lamp belt

    ▼高级品牌展示区一侧连接着开放衣物展示区,米色调的立面予人纯粹及舒适感,而反射出里程碑室内空间的开口则引人向往迈入隐藏在内独立的神秘天地,open display area on one side of the luxury brand display area-the façade in beige are pure and comfortable, while the openings that reflect the interior space of the “milestone” lead customers to enter an independent mysterious world

    ▼另一侧朝向城市的街道展示区-充满仪式感的空间、人、展台、材料之间的几何美感与画面感随处可见,street display area on the other side-the geometrical beauty that lies within space, people, booths and materials can be preserved everywhere

    而在立方体内,万社设计延续着中轴线的构图及对称式设计语言,赋予了室内空间神圣感跟仪式感。珠宝展示于中心的长直线展柜,易于客户细心挑选,高定衣服品牌则陈列于空间内两侧,均以专业柔和的灯光照射以展示衣物自身的质感。弧形的前台立于空间正中心,分割了展示空间与休息间的区域的同时也保证客人在需要时能及时得到服务。

    ▼在外廊经过时可透过斜面上的开口看到内部暗藏的另一个展示世界,a hidden display world can be seen through the opening on the slope when one passes by the corridor

    ▼内部高级展示区的黑色弧形前台在米色与浅灰色中予人沉稳与神圣的感觉,complimented with beige and light-grey, the curved black reception of the interior high-end display area offers people a sense of holiness and tranquility

    Within the cube, Various Associates continues the idea of symmetric design, offering the interior space a scared and ceremonial sense. Jewelry is displayed in the long straight showcase right in the middle, which is easy for customers to choose carefully. Luxury brands of haute couture are displayed in both sides, and are illuminated with professional soft lightening so as to show the texture of the clothes. The reception desk is curved and stands at the heart of the space, dividing the display area and the rest area in the cube while offering timely services to customers in need.

    ▼完全对称的结构使空间具备典雅的庄严感与神圣感,藏着对美好衣物的敬畏,the completely symmetrical structure gives the space a sense of sacredness, showing the admiration of fine clothing

    ▼处于空间内中心点的“Mirror Room”镜面上的景象给予人们一种虚实结合的迷幻感与未来感,the scene on the mirror surface of the “Mirror Room” at the center of the space enables people to experience a combination of psychedelic and futuristic sense

    ▼亲近温和的毛绒质感中和浅灰空间的理性与仪式,同时彰显着品牌的独有个性,the gentle silky tactile soften the rich rationality of the light gray space, while highlighting the brand’s unique personality at the same time

    ▼立方体内两边的通道材质折射出顾客的行走动态,将画面捕捉为奇幻有趣的影像序列 & “Fluffy”在空间中展示着自身的趣味与个性,the channel on both sides of the cube reflects the walking style of customers, capturing the moments as fascinating image sequences & “Fluffy” reveals its own taste and personality in the space

    ▼轻松简洁的试衣间内部,fitting room embraces purity and elegance

    在此项目中,万社打破了传统品牌店的货架式思维,以新的陈列语言在保留买手店货品充分展示的同时以自身独有的设计语言凸显snd的品牌个性。最大化保留橱窗展示面积并突出展示商品的美感跟质感,同时保留了商品陈列的灵活性及多样性,为之后更多品牌活动跟展示方式提供更多的可能。万社设计以功能品质与视觉表现的深度创作,实现了品牌空间与城市生活更大尺度的自由对接。

    In this project, Various Associates have overcome the conventional thinking mode of traditional brand stores. Not only the products have been fully displayed, the brand personality of SND was also highlighted in its own unique design language. The size of window display area has been maximized to the largest extent, while at the same time, the flexibility and diversity of product display were retained, which offered more possibilities for brand ac-tivities and presentations follow up. This innovative design by Various Associates marks the achievement of qual-ity and visual performance, and realized the association of brand space with urban life.

    ▼门店外观-独特的空间语言使人们路过时不禁停步瞩目,exterior view-the unique visual outlook encourages people to stop and enjoy

    ▼仪式感、未来感与趣味性,使这个项目具备独一无二的个性,the ceremonial sense, futuristic and intriguing characteristic makes this project one of a kind

    ▼火山石的粗犷孔隙与水磨石的平滑光亮形成天然对照,the vesicular texture of the volcanic stone echoes with the smooth brilliance of the terrazzo

    ▼设计细节,design detail

    ▼平面,plan

    项目资料
    项目名称:SND
    设计公司:Various Associates 万社设计咨询(深圳)有限公司
    事务所网站:https://various-associates.com
    主创设计师:杨东子
    项目负责人:林倩怡
    设计团队:杨东子、唐静静
    项目地址:中国重庆新光天地
    项目完工时间:2019年3月
    项目面积:288 平方米
    专业灯光供应商:Viabizzuno
    摄影师:邵峰
    Project info
    Project name: SND
    Design firm: Various Associates (https://various-associates.com)
    Main designer: Dongzi Yang
    Project leader: Qianyi Lin
    Designer team: Dongzi Yang, Jingjing Tang
    Project location: Shin Kong Place, Chongqing, China
    Completion time: 2019.03
    Area: 288 sqm
    Professional lighting supplier: Viabizzuno
    Photographs: Shao Feng

    More:  万社设计。更多关于他们:Various Associates on gooood

    Post a Comment

    传奇彩票靠谱吗
    <tbody id="k82sc"></tbody>
    <strong id="k82sc"></strong>
  • <object id="k82sc"></object>
  • <object id="k82sc"><label id="k82sc"></label></object>
    <tbody id="k82sc"></tbody>
    <strong id="k82sc"></strong>
  • <object id="k82sc"></object>
  • <object id="k82sc"><label id="k82sc"></label></object>
    上海时时乐今天 qq斗地主手机版 上海快3今日开奖结果 辽宁快乐12开奖结果一定牛走势图 网易彩票 中超足球比分赌场名字 十二生肖波色表图2019 最新选号法 极速快乐十分走势 辽宁11选5开奖数据 买顶呱刮彩票技巧 双色球蓝球走势图表 京东彩票靠谱吗 西甲国王怀直播 百人牛牛是不是有规律