Appreciation towards Trevor McIvor Architect Inc Inc for providing the following description:

这座现代乡村住宅位于多伦多郊外的一片连绵起伏的田野上,其设计灵感来自用于分隔农田的石砌墙壁。

Resting on a rolling field, this modern rural country home outside Toronto was inspired by the stone walls that were used to separate farmer’s fields.

▼建筑外观,exterior view

住宅的一部分体量悬挑在广阔的景观之上。入口处的低矮石墙营造出颇具私人感的氛围,间隔分布在墙上的半透明玻璃盒体则透漏出室内的功能空间,同时使墙壁不显得单调。这面墙壁构成了建筑中的一个关键元素,一系列南向的玻璃体量能够为室内引入壮丽的风景。住宅的朝向尽可能地降低了其对周围环境的影响,同时最大化了建筑在场地中的边界,以获得充分的自然光。屋顶看上去如同漂浮在石墙的上方,为另一侧的立面带来形式感更强且更为动态的观感。

Stouffville Residence is grounded in the earth while being cantilevered over a vast landscape. The stone entry wall, low and private, hints program through a series of translucent glass boxes punching through the otherwise monolithic wall. This wall acts as a key organizational element anchoring a series of glass volumes that open up to the south of the building overlooking the property and offering commanding views of the landscape. The orientation of the project intends to minimize the building’s impact on the area while maximizing site lines and access to natural daylight. The roof seemingly floats above the stone entry wall suggesting a more gestural and dynamic roof on the dwelling’s other face.

▼住宅的一部分体量悬挑在广阔的景观之上,Stouffville Residence is grounded in the earth while being cantilevered over a vast landscape

▼入口处的低矮石墙构成了建筑中的一个关键元素,the stone entry wall acts as a key organizational element

▼间隔分布在墙上的半透明玻璃盒体则透漏出室内的功能空间,the wall hints program through a series of translucent glass boxes punching through the otherwise monolithic wall

住宅整体主要由两个狭长的体量构成。房子的中央是更为公共化的区域,私人区域则分布在四周。住宅的主轴线穿过厨房、起居室和餐厅,并延伸至室外的木制露台。与主入口相连的“服务箱”容纳了储物空间,有助于将主要的公共区域变得简约整洁。带有一体化设施的主卧套间位于主楼层,另外两间卧室则位于下方楼层。整体空间宽敞且比例适宜,同时在任何角落都能获得良好的周边视野。

Two main programmatic bars make up Stouffville Residence. The more public spaces make up the heart of the house, and the more private areas branch off to the sides. The main axis of the residence includes the kitchen/living/dining rooms, with the outdoor wooden terrace serving as a continuation of the living space. A practical ‘service’ box adjacent to the main entry houses the mudroom and pantry, helping to maintain a minimal lifestyle of the main public axis. The dwelling encompasses a master bedroom with an integrated ensuite on the main level, as well as two bedrooms on the lower level. Stouffville Residence is spacious, yet proportional, always focusing on the view out onto its’ surroundings.

▼客厅,living room

▼餐厅和厨房区域,dining area and kitchen

▼地面和天花板分别铺设以混凝土和染色的松木,the kitchen features white cabinets, concrete floors, and stained cedar ceilings to match the Mahogany fenestration finishes

▼现代而简约的厨房,contemporary kitchen, minimal, clean, and functional

▼主厅的双层高玻璃立面,the main hall, featuring a double-height glazed space

▼走廊,corridor

▼悬浮的楼梯在连接下方楼层的同时也成为住宅中的光井,the floating stairs connect the lower level as well as active as a light well

▼次卧所在的底层空间,the lower level

饰面材料选用了当地的花岗岩、加拿大雪松、光面水泥、玻璃和红木等。沟槽式的地热循环系统提供了地面采暖,为住宅带来全年舒适的室温以及可持续的性能优势。

Material finishes include, but are not limited to: local granite, Canadian cedar, polished concrete, glass, and mahogany. Radiant in-floor heating is provided by a trenched geothermal loop, providing for a comfortable, all-year-round temperature as well as the added benefit of sustainability features.

▼露台作为起居空间的延伸,the outdoor wooden terrace serves as a continuation of the living space

▼夜景,night view

▼场地平面图,site plan

▼主楼层平面图,main floor plan

▼底层平面图,lower floor plan

▼剖面图,sections

 

Architect: Trevor McIvor Architect Inc
Lead Architect: Trevor McIvor
Location: Stouffville, Toronto GTA, Ontario
Site area: 40,454 m2
Project Area: 5,000 sf (465 m2)
Project completion year: 2017
Builder: Ortolan Building Design Ltd
Structural Engineer: Blackwell Structural Engineers
Photography: Maciek Linowski

More:Trevor McIvor Architect Inc。更多关于:Trevor McIvor Architect Inc on gooood

    Post a Comment

    Random Jobs All jobs ?

    传奇彩票靠谱吗
    <tbody id="k82sc"></tbody>
    <strong id="k82sc"></strong>
  • <object id="k82sc"></object>
  • <object id="k82sc"><label id="k82sc"></label></object>
    <tbody id="k82sc"></tbody>
    <strong id="k82sc"></strong>
  • <object id="k82sc"></object>
  • <object id="k82sc"><label id="k82sc"></label></object>